Ontbijtsessie Duthoo – merci – BlancDemain
BlancDemain logo wit

organiseert op 8 juni
een ontbijtsessie bij Duthoo Coating Concepts
met 3 ferme West-Vlaamse familiale ondernemers

Bedankt voor uw inschrijving en tot heel binnenkort!
U ontvangt nog een herinneringsmail van ons.

Vriendelijke groeten,

Straffe verhalen, positivisme en waardecreatie

“Face the brutal facts, yet carry on” – Jim Collins, Good to Great

Dat het hectische crisistijden zijn is u ongetwijfeld niet ontgaan. We zijn allemaal geconfronteerd met stijgende en wisselende prijzen, moeilijk te verkrijgen grondstoffen en vinden van de juiste medewerkers. Als ze al niet thuis zitten vanwege Corona of griep.

En toch moeten we erdoor. En toch moeten we blijven waarde creëren.

Dan kunnen we beter de quote van Jim Collins indachtig, met een positieve mindset verder blijven geloven in waar we mee bezig zijn.

Op woensdag 8 juni organiseert Blancdemain een ontbijtsessie om de positieve mindset aan te wakkeren.

We gaan in debat met 3 ferme West-Vlaamse ondernemers die ons zullen vertellen welke obstakels zij overwonnen voor ze succesvol werden en waarde wisten te creëren.

En neen, het zijn geen IT-wizards die een makkelijk schaalbaar product hadden.

Onze panelleden:

Schermafbeelding 2022 05 08 om 01.26.35

Johan Deprez

CEO Deprez Handling Solutions


Johan begon zijn activiteiten in de garage van zijn huis met herstellingen aan transportbanden omdat het hem te traag ging bij zijn toenmalige werkgever.

Actueel is Deprez  Handling Solutions internationaal gekend voor het leveren van kwalitatief hoogstaande en slimme totaaloplossingen voor goederenflow binnen bedrijven.

Kristof Vermeersch e1651968843338

Kristof Vermeersch

CEO Wild Vermeersch


Kristof en zijn broer Didier beleefden in 2011 een rampjaar. Op vraag van hun klanten maakten ze na het volledig herdenken van hun business een herstart.

Momenteel is Wild Vermeersch de grootste leverancier van vlees van wild voor de retailmarkt van België en zijn zij dit jaar ook gestart met nieuwe activiteiten naast het wildseizoen om op deze manier duurzaam te blijven groeien.

Spreker Wim VanGierdegom e1651968758691

Wim Van Gierdegom

MD Quality Guard


Wim startte in 1987 vanuit het niets HUNT pest control op dankzij een lening vanuit onverwachte hoek. 

In 2012 richtte hij Quality Guard op rond voedselveiligheid.  De applicatie die ze maakten voor eigen gebruik en efficiëntie verhoging blijkt nu een toepassing te zijn die wereldwijd door iedereen die met voedselbereidingen bezig is gebruikt kan worden.

Johan Deprez (Deprez Handling Solutions), Wim Van Gierdegom (QualityGuard) en Kristof Vermeersch (Wild Vermeersch) nemen ons mee in een debat rond geloven in jezelf, jezelf tegenkomen, tegenslagen overwinnen en finaal doorbreken en echte waarde creëren.

Onze gastheer is Vincent Duthoo van Duthoo Coating Concepts.

Duthoo is op vandaag trendsetter in het leveren van spuitbare natlakoplossingen en beschikt daarnaast over een uitgebreid gamma aan retoucheer- en onderhoudsproducten voor aluminium & pvc. Naast trendsetter is Duthoo ook nummer één in Europa in deze niche.

Vincent ontvangt ons in zijn nieuw bedrijfsgebouw Pluim 1 te ZwevegemNa het panelgesprek is er een mogelijkheid tot rondleiding in het bedrijf voor geïnteresseerden

Agenda:

  • 8.00u – 8.30u: ontvangst met ontbijt
  • 8.30u – 8.40u: verwelkoming door Vincent Duthoo
  • 8.40u – 9.30u: debat
  • 9.30u – 10.00u: vraag en antwoord met panelleden
  • 10.00u – 10.30u: afronden en rondgang Duthoo Coating Concepts

We vragen voor de organisatie 50€ ex btw inschrijvingsgeld per persoon. Hiervan ontvangt u een factuur.

De opbrengst wordt geschonken aan vzw ‘t Kelderke uit Waregem. Deze vzw helpt graag alle mensen uit Groot-Waregem, die in verdoken armoede leven.

Moderator van dienst: Sam Furnier

sam 01

Ervaringsdeskundige Sam confronteert, begeleidt en stuurt u tijdens zijn sessies naar waar u hoort te staan als leider van een familiaal topbedrijf.

Sam Furnier werkte voor zowel multinationals als KMO’s en werd bedrijfsleider op z’n veertigste. Hij leidde succesvol een KMO van 40 mensen met een omzet van 8 mio euro door twee overnames, vooraleer hij besloot ondernemers en bedrijfsleiders te helpen groeien a.d.h.v. de unieke SMARTT®-methode.

Hij pende zijn ervaringen neer in drie managementboeken: “De olifant in de kamer”, “Geen grijze muis meer” en “Hoe neem ik een bedrijf over”.

Start to be SMARTT” is zijn ervaring gebundeld in een 5-daagse die u wakker schudt en scherp houdt.