Bedrijfsadvies – BlancDemain

Strategisch bedrijfsadvies voor duurzame groei

Sparring partner met de voeten in de modder

Als zaakvoerder van BlancDemain en ervaren bedrijfsadviseur, hielp Sam Furnier intussen meer dan 90 bedrijven met het optimaliseren van hun strategieën en processen.

Zijn doel? Jouw bedrijf laten groeien, met duurzame resultaten als einddoel. Of je nu worstelt met interne uitdagingen of nieuwe groeikansen zoekt, Sam biedt op maat gemaakt advies dat écht verschil maakt.

Founder en bezieler van BlancDemain Sam Furnier werkte zowel voor multinationals als KMO’s vooraleer hij zelf bedrijfsleider werd. Hij leidde succesvol ondernemingen door overname-trajecten en optimalisatie-trajecten voor zowel familie, private equity als multinationals.

Sam spreekt dus met kennis en ervaring uit de praktijk. Hij kent en herkent jouw uitdagingen.

"De samenwerking en communicatie onder onze leidinggevenden liep stroef.

Met Sam zetten we een stapje terug en benoemden we de pijnpunten. We bekeken vervolgens de organisatie in zijn, waardoor we een heel ander beeld kregen van ons bedrijf.

Nu hebben we houvast voor als we moeten reageren op een crisis."
Johan Deprez
Deprez Construct nv

Expertisegebieden

Bedrijfsstrategie en innovatie

Breng je bedrijfsstrategie naar het volgende niveau. Sam helpt je bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige strategie die innovatie aanmoedigt en jouw bedrijf onderscheidt in de markt.

Procesoptimalisatie

Efficiëntie is de sleutel tot succes. Ontdek hoe je interne processen kunt stroomlijnen om kosten te verlagen en prestaties te verbeteren.

Leiderschap & Teamontwikkeling

Sterk leiderschap en een goed functionerend team zijn cruciaal. Sam biedt begeleiding om leiderschapsvaardigheden te versterken en teams te optimaliseren voor maximale productiviteit.

Veranderingsmanagement

Verandering kan uitdagend zijn, maar ook de sleutel tot succes. Laat Sam je begeleiden door veranderingsprocessen en zorg ervoor dat je bedrijf flexibel en toekomstgericht blijft.

Wil je meer weten over hoe Sam jou kan helpen?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons op 0473 35 05 49 of sam@blancdemain.be