Als iedereen op één lijn zit, wordt de toekomst helder

BlancDemain gidst bedrijfsleiders van middelgrote en familiale KMO’s naar duurzame groei. We leggen verborgen knelpunten bloot bij je mensen, organisatie en aanpak en werken die weg. Dankzij BlancDemain word je ontlast van het operationele en kan je opnieuw focussen op de essentie van ondernemen. 

DV. A229247 / DV. O229246
De totaalaanpak naar duurzame resultaten

Geen theorie, maar jaren ervaring met bedrijfsvoering.De lat ligt steeds hoger. Kan jouw bedrijf nog volgen?

Ondernemen is de laatste jaren een pak uitdagender geworden. De hele wereld is nu je concurrent, de klant wordt steeds veeleisender en nieuwe disrupties loeren voortdurend om de hoek. Als bedrijfsleider weet je het al: om vandaag competitief te blijven, moet je bedrijf altijd fit en klaar zijn, perfect geoptimaliseerd, met de juiste mensen, organisatie en aanpak. Bedrijven die daarin slagen hebben een duidelijk concurrentievoordeel en zijn beter bestand tegen disrupties.

Case study

Deze KMO verhoogde zijn EBITDA met 50%.

Case study

Snel beslissen tijdens crisissen: dit kernteam weet hoe.
Maar hoe zet je je bedrijf om naar een geoptimaliseerde, geoliede machine, die tegen de uitdagingen van morgen kan? Hoe maak je tijd en middelen vrij? Hoe krijg je je mensen mee? Hoe zet je technologie optimaal in?

Onderzoek

40 bedrijfsleiders delen hun grootste uitdagingen.

Er worden veel theorieën en ‘one-size-fits-all’ oplossingen verkocht…

Helaas is de werkelijkheid van het ondernemen net iets complexer. Als ondernemer weet je dat kant-en-klare, “silver-bullet” oplossingen gewoon niet bestaan. Bedrijven zijn complex. Symptomen van een probleem oplossen neemt de oorzaken niet weg.

Analyse

6 frequente bedrijfsvoering knelpunten die vaak verborgen blijven

Onderzoek

Wat bedrijfsleiders van consultants willen v.s. wat ze krijgen verschilt opmerkelijk

Gratis tool

Hoe SMARTT ben je? Gratis tool om je knelpunten in kader te brengen

Ontdek de totaalaanpak naar duurzame resultaten en meer gemoedsrust

Mijn naam is Sam Furnier. Nadat ik een KMO met 8 mio euro omzet succesvol door twee overnames leidde, richtte ik BlancDemain op. BlancDemain heeft als doel om andere bedrijfsleiders te helpen hun KMO te transformeren naar een gedreven, geoptimaliseerd en winstmakend team dat bestand is tegen disrupties.   Zo worden ze ontlast van het operationele, en krijgen ze tijd voor waar het echt om draait: ondernemen en duurzaam winst maken. [LinkedIn Sam Furnier ] De totaalaanpak naar duurzame resultaten

Hoe slim is je bedrijf?

Ben je op zoek naar manieren om je zaak naar het volgende niveau te brengen? Dan kan een “Hoe slim is mijn bedrijf?” assessment een goede eerste stap zijn.  Hoe werkt het? 
  1. Na je aanvraag via het onderstaande formulier, krijg je toegang tot een korte digitale assessment om naar de knelpunten te peilen.
  2. Je kan de assessment in een paar minuten zelf invullen, of nog beter, ook met je management of sleutelfiguren delen om de resultaten naast elkaar te kunnen leggen.
  3. Je krijgt ook de mogelijkheid om een vrijblijvende analyse-sessie te boeken met Sam Furnier, die als ervaren externe partij ook in jouw schoenen heeft gestaan.  Tijdens het gesprek worden verschillende tekorten en pijnpunten onderzocht, en praktische oplossingen besproken. 
Boek nu “Hoe slim is mijn bedrijf” Verwacht echter geen dure woorden of “silver bullet” oplossingen. Wel uitdagende vragen die jou triggeren om de eerste stappen te zetten naar succes en meer gemoedsrust. 
‘De samenwerking en communicatie onder onze leidinggevenden liep stroef. Met Sam zetten we een stapje terug en benoemden we de pijnpunten. We bekeken vervolgens onze organisatie in zijn totaliteit, waardoor we een heel ander beeld kregen van ons bedrijf. Nu hebben we een houvast voor als we moeten reageren op een crisis.’  avatar

 Johan Deprez, CEO, Deprez construct


TEST: Hoe disruption-proof is je zaak?  Doe de test nu en ontdek met 10 korte vragen hoe goed jij en jouw bedrijf tegen de volgende disruptie bestand zijn.  

Leer met Sam | Tips & advies uit de praktijk