Ontbijstsessie boek

Je aanvraag is goed ontvangen, we sturen je je boek zo snel mogelijk op! Bekijk ondertussen onze volgende ontbijtsessie.

Executive ontbijtsessies

In 6 stappen naar een topbedrijf én meer tijd voor jezelf

met Sam Furnier

We nodigen u graag uit om  samen met collega-bedrijfsleiders gechallenged te worden om te focussen op de essentie die u en uw team naar dat volgende niveau brengt.  Heet hangijzer van deze 2° sessie is: ‘Kunnen we de hoge performancedruk deels compenseren en hoe?’

Dirk Wynants, big boss en oprichter van Extremis, neemt ons mee in zijn verhaal rond Biophilic Design en de vele voordelen die dit biedt.

“Geen theorie maar ervaringen uit jaren management praktijk”

Uw Challenger

Ervaringsdeskundige Sam Furnier confronteert, begeleidt en stuurt u tijdens de sessies naar waar u hoort te staan als leider van een topbedrijf.

Sam Furnier werkte voor zowel multinationals als KMO’s. Hij werd bedrijfsleider op z’n veertigste. Hij leidde een KMO van 40 mensen met een omzet van 8 mio euro succesvol door twee overnames, vooraleer hij vorig jaar besloot ondernemers en bedrijfsleiders te helpen groeien. 

Hij pende zijn ervaringen neer in drie managementboeken: “De olifant in de kamer”, “Geen grijze muis meer” en “Hoe neem ik een bedrijf over”.