Laat je inspireren

BlancDemain heeft een aantal inspiratie- of nog beter groeisessies ontwikkeld waardoor je volgens je eigen agenda en behoeften kunt inpikken en je kennis aanscherpen met door ons ontwikkelde trainingen, leerplatformen en workshops. Tijdens deze sessies wordt er ook samen met collega ondernemers in een sfeer van vertrouwen gespard rond gedeelde problemen en opportuniteiten.

Wij weten wat het is om een bedrijf te leiden en hebben er dus voor gezorgd dat onze sessies een totaalbeleving zijn waar afwisseling van inspanning en ontspanning de juiste sfeer scheppen om op een aangename manier bij te tanken onder vrienden-collega’s.

Je vindt hieronder een greep uit ons aanbod. Meer info en data volgen in de komende weken (afhankelijk van de sanitaire maatregelen rond COVID-19):

  1. Start to be SMARTT:  De snelste weg naar de essentie van bedrijfsvoering.
  2. Start to be U!:  Blijf als bedrijfsleider in je flow want dan ben je op je best. 
  3. Ontbijtsessies: Leer van een collega bedrijfsleider op locatie.
  4. Alumni dagen: Sparren en gezellig samenzijn met BlancDemain klanten rond relevante onderwerpen. (Houd mij op de hoogte)
  5. Hero’s journey: We gaan samen op stap met een beperkte groep collega’s op zoek naar wat ons drijft en wat dit commercieel betekent voor onze business. Keuze tussen diep in de Ardennen of buitenland. (Houd mij op de hoogte)


inspiratiesessies… sfeerbeelden